cover generationsskifte

Generationsskifte - køb/salg af virksomhed

Et generationsskifte tager tid og kan være komplekst

Inden for de næste 10 år er der 22.000 virksomheder, der skal igennem et generationsskifte. Et generationsskifte er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Der er exceptionelt mange facetter, regler og strategier, der skal overvejes, inden skiftet vil være fuldført.

Ordet generationsskifte er faktisk bare et gammelt ord for at sælge virksomheden. Førend blev de fleste virksomheder solgt/givet videre til børnene på fordelagtige vilkår. I dag har børnene andre interesser og har måske slet ikke lyst, energi eller kompetencer til at drive virksomheden videre i en langt mere kompleks verden end tidligere. Generationsskifte bruges dog stadig som begreb, men faktisk er det ofte bare et salg af virksomheden på almindelige markedsvilkår. 

Jeg rådgiver virksomheder, som går igennem denne proces, og hvis du står overfor et generationsskifte, vil du højst sandsynligt få brug for en samarbejdspartner, der kan rådgive dig igennem processen. Jeg omgiver mig med dygtige samarbejdspartnere , for at sikre, at vi kommer hele vejen rundt om salget af din virksomhed. 

 

Luk menu