Rådgivning

.. Når du har brug for et nyt perspektiv på din virksomheds udfordringer

Uanset, hvilken udfordring du står over for – udvikling af strategi, medarbejdere, kompetencer eller lignende – står jeg klar til at rådgive dig. Jeg har 12 års erfaring som selvstændig, bestyrelsesmedlem og direktør, hvilket giver mig en unik indsigt i – og erfaring med – hvordan man løser de udfordringer man som ejerleder dagligt møder.

Jeg forstår vigtigheden af udarbejdelsen af en retning for virksomheden. Vi skal have en plan. Hvad er vores fokus? Uden en forretningsplan og aktivitetsplan har vi intet at følge op på. Uden en retning er det ikke os selv, der vælger fremtiden, men fremtiden der vælger os. Tilfældighederne vil råde, og dermed vil resultatet være tilfældigt.

Når vi har en forretningsplan, skal vi vurdere, om vi har de rette medarbejdere og kompetencer til at udføre vores plan. At have den rette organisation er helt afgørende for succes. Vi ved alle, hvad der sker, når man ikke har de rette medarbejdere. Vi ved, hvad det betyder for en virksomheds succes. Alle problemer lander på ens egne skuldrer og det er en stor, ekstra arbejdsbyrde med risiko for stress til følge. Jeg tror alle vi ejerledere kan nikke genkendende til det.

I princippet, er mit arbejde med rådgivning og strategi, det samme som jeg ville lave i en bestyrelse. Der er dog den forskel, at vi her vil tage udgangspunkt i de specifikke udfordringer, du står med lige nu.

Luk menu