Rekruttering

Uden de rette mennesker, kan du ikke indfri dine visioner

jeg har igennem hele min karriere været tæt på ansættelser af nøglemedarbejdere i de virksomheder, jeg har været i. Efter min bedste overbevisning er der intet vigtigere for en chef eller leder end at finde de rette medarbejdere. Alt starter med de rette mennesker til det rette job.

IAaby Advice rekrutterer vi, først og fremmest, mennesker med de rette faglige, men ikke mindst personlige egenskaber. De personlige egenskaber vægter vi meget højt. Alt for mange ansætter medarbejdere med de rette faglige kompetencer men opsiger dem pga. de personlige egenskaber. Begge dele skal være på plads.

Min vision og holdning til rekruttering er ene og alene: anstændighed. Anstændighed over for virksomheden, men i den grad også over for de kandidater, der måtte søge en given stilling. Alle behandles med respekt og værdighed; om man får stillingen eller ikke. Alle skal føle, de har fået noget ud af processen med os.

Fordelene ved at bruge Aaby Advice:

       Du sparer kostbar tid og ressourcer, som du mere effektivt kan bruge på drift og udvikling af din virksomhed

Du  kommer langt bredere ud end virksomheden selv gør. Altså langt flere kandidater kommer i spil, og du forøger dermed din chance for at finde den helt rette kandidat .

Vi har stor erfaring med at vurdere kandidaterne og gennemskue eventuelle udfordringer hos personen. Hvis det ønskes, benytter vi os af test. 

          At finde de rette medarbejdere kræver tid, tålmodighed og dedikation. Den har vi. Jeg ser for ofte, at man springer over, hvor gæret er lavest, tager den lette løsning, fordi man ingen tid har. Det koster i det lange løb. En forkert ansættelse koster mellem 75- og 150 % af en årsløn.

Vores pris er meget attraktiv. Kontakt os for en snak og få en fast pris.

Jeg henvender mig primært til mine nuværende og tidligere kunder samt ejerledede SMV´er som har brug for rådgivning og støtte i processen. 

Luk menu